modname=ckeditor

Pokud si chcete koupit více čaje, vítejte na návštěvě našeho obchodu!

Atributy produktu: Puer Typ: Zralé Puer, Shu Puerh Celková Hmotnost: 357g / 12.59 oz

Balení seznam: 1 * Puer čaj dort

Doba použitelnosti: čím déle, Tím lépe

Místo Výroby: Yunnan Čína

Datum Výroby: 2008

Skladování: v Chladném a větraném místě, vyhýbat se přímému slunečnímu záření.

Úvod:

Pu ' er čaj se vyrábí především v Xishuangbanna, Linyi, a Puer v Provincii Yunnan. Pu-erh čaj je bohatý na oranžové a žluté, dlouho trvající aroma, jedinečná chuť, silné jemná chuť a dlouho trvající odolnost vůči pěny. Pu ' er čaj má mnoho funkcí, jako je snížení krevního tuku, snížení hmotnosti, brání trávení a trávení, oteplování žaludku, zvýšení tekutin, kalení žízeň, pití a detoxikaci. Může Qingwei Sheng Jin, trávení a hlen, kocovina, detoxikace, diuretikum a nachlazení, kašel a hlen, snížit cholesterol v krvi.

Pu ' er Zralé čaj Yunnan Dayezhong, slunci sušené zelený čaj jako surovina, po kvašení a zpracování čaje. Barva je hnědá a červená, a jeho chuť je čistá a harmonická. Má unikátní Chen Xiang. Vaření průvodce:

Ledový čaj:

1. Dejte 1-2 čajové lžičky čaje do prázdné čajové sáčky, a pak dal v poháru.

2. Naplňte pohár s 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vody.

3. Počkejte, až uvidíte čaj listy jsou rozšířené. (3-5 minut).

4. Užijte si čaj. Pokud máte rádi ledový čaj, můžete přidat led nebo citron.

Horký čaj:

1. Trvat asi 5g čaje, dát je do Konvice.

2. Zalijeme převařenou vodou (cca 90 až 99°C) (195-210°) do Konvice.

3. O 5-8 sekund později, samostatný čaj a voda v prvním kole pivovarnictví.

4. Z těchto piv, samostatný čaj a voda během 10-30 sekund.

Štítky: fu shu, dai shu puer, 357g, shu puer pearl, čaj yunnan, pu er, pu er čaj, bílé shen puer, puer shu, puer čaj.

Značka ANCHENG
Materiál Porcelán
Původ KN(Původu)

Přidat recenzi

Staré Puer Čaj 357g Čínský Čaj 2018 Rok Yunnan Zralé Pu'erh Čaj ve Věku Shu Pu-erh Nejlepší Organický Čaj Zhubnout, zdravé Jídlo

Doplňující informace

Cena:182.93 Kč

Kategorie:misc

SKU: w728

Recenze: